Over Vocalliezz

Over Vocalliezz

Vocalliezz is de zangschool voor Heerenveen en omstreken voor iedereen die van zingen houdt! Zangdocente en eigenaresse Liesbeth Wijngaarden geeft de zanglessen die veel ervaring heeft in haar vakgebied. Daarnaast worden er zanglessen verzorgd door Davine Daamen en Heleen Roosdorp.

Hou je van zingen maar heb je nooit de moed gehad om er iets mee te doen? Wil je je zangtalent ontwikkelen, grenzen verleggen of gewoon lekker zingen? Dat kan bij Vocalliezz! Iedereen kan zingen en heeft een uniek stemgeluid. Wij helpen je je stem ontwikkelen en willen je inspiratie geven. Haal meer uit je stem en heb meer zelfvertrouwen op het podium! Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvende proefles.

Geweldig leerzaam met kleine ‘simpele’ tips waar ieder iets mee kan.

Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centaal.

WIJ BIEDEN

Individuele/duo zangles

Groepslessen

Popkoor

Korte cursussen

Workshops

Workshops op maat

Kijk hier voor het actuele lesaanbod

Er worden regelmatig concerten en zangavonden georganiseerd om de zangers een echt podium te bieden. Iedereen kan aan vrienden, familie en kennissen laten zien wat ze hebben geleerd!

Durf jij de uitdaging aan om te zingen? Neem contact op voor een gratis proefles. Inschrijven kan gedurende het hele seizoen.

Zangdocenten

Maak kennis met Liesbeth Wijngaarden en Davine Daamen.
Bekijk hun ervaring biografie en … ►