Zangdocenten

Zangdocenten

Liesbeth Wijngaarden – Ruizendaal

Zangeres/zangdocent
Bachelor of Music Education, Conservatorium Zwolle afgestudeerd in 2007

Van jongs af aan was ik altijd al met muziek bezig, zowel met zang als met dwarsfluit en piano. Tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in zang lichte muziek en methodiek bij zangdocente Lucette van den Berg. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder EVTS, Complete Vocal Technique en Lax Vox.

“Ik geloof in positief lesgeven, waarbij ik mijn leerlingen in hun kracht laat staan. Ik stel altijd de vraag: wat vind jij leuk en wat wil je leren? Op een vriendelijke manier daag ik je uit om iets nieuws te proberen. Iedereen kan zingen, ook jij!”

Ik haal mijn inspiratie uit verschillende zangtechnieken en methodes om het beste uit jouw stem te halen!

Davine Daamen

Professioneel zangeres – Franse chansons

Na het horen van Cent Mille Chansons van Frida Boccara wist Davine het zeker: ze wilde Franse Chansons gaan zingen! Daarna ging het snel. Ze won het Concours de la Chanson in 2012, trad op voor televisie en radio en zette zelfs al stappen in het buitenland. Met haar warme stem en charmante performance pakt Davine het publiek in.

Davine vindt een goede sfeer in de lessen belangrijk zodat de leerling zich in een veilige omgeving kan ontplooien. We werken niet alleen aan techniek en ademhaling, maar ook aan de interpretatie en presentatie van een lied; hoe breng je een lied en hoe leg je er emotie in?