Dagworkshop

Dagworkshop: Iedereen kan zingen

Leer (beter) zingen in 1 dag!

Zing voortaan met plezier en lef. Denk je dat je niet kunt zingen, maar je vindt het wel leuk? Wil je graag zingen maar je weet niet hoe? Ben jij die koorzanger die altijd hees is na de repetitie maar weet je niet hoe dit komt?

Veel mensen denken dat ze niet (goed) kunnen zingen, maar in de praktijk valt dat vaak mee.

Zangdocente Liesbeth Ruizendaal is er van overtuigd dat iedereen (beter) kan leren zingen. Maar ook dat het leuker wordt als je weet wat je moet doen. Plezier staat voorop, in een ontspannen sfeer ontdek je de geheimen van zingen.

Tijdens deze zangworkshop leer je in 1 dag de ins & outs van het zingen: de basis van de zangtechniek, hoe wordt je hees, maar nog belangrijker hoe voorkom je dit, hoe je hoger kunt zingen en meer volume kunt maken.

WAT GA JE LEREN

De basis van de zangtechniek

(meer) inzicht in zangtechniek

Hoe jij deze technieken het beste kunt gebruiken

Zingen met lef!

Antwoord op jouw zangvragen

Meerstemmig (leren) zingen

De zangtips worden uiteraard direct toegepast. Er wordt vooral veel gezongen! Aan de hand van popliedjes en diverse oefeningen leer jij je stem beter gebruiken en haal je misschien wel die hoge noot.

Geweldig leerzaam met kleine ‘simpele’ tips waar ieder iets mee kan.

Masterclass

In de masterclass ’s middags kun je voor publiek (leren) zingen en krijg je tips over jouw zang. Tijdens de masterclass zing jij alleen een zelfgekozen lied voor de andere cursisten. Andere cursisten kunnen veel leren van de tips die de deelnemers van de masterclass krijgen. Iedereen is dan als het ware deelnemer.

VOOR WIE?

 

WANNEER?

WAAR?

 

KOSTEN?

Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden

die meer uit hun zang(techniek) willen halen.

Nog nader te bepalen.

Zangschool Vocalliezz in de Kempenaer

dr. Wumkeslaan 4 te Heerenveen

€ 30,- inclusief lunch en muziek

Maak ook kennis met