Popkoor

Popkoor algemeen

Herken je dit? Je houdt heel erg van zingen, zingt met de radio mee, onder de douche maar dit doe je alleen voor jezelf. En al helemaal niet als er iemand in de buurt is en luistert. Herkenbaar?

Toch zou je er graag iets mee willen doen, omdat je heel graag zingt en er blij van wordt. Maar je bent bang dat je vals zingt of je partij niet goed zingt en je weet niet zeker of je stem wel goed genoeg is. En kan je wel meerstemmig zingen als je dit nog nooit gedaan hebt?

Er zijn maar liefst 1,7 miljoen koorzangers in Nederland. Ben jij de volgende die meedoet? Bij Vocalliezz hebben we maar liefst 2 popkoren: 1 op de maandag en 1 op de woensdag.

Om bij onze popkoren te zingen heb je GEEN zangervaring nodig. Dat je alleen onder de douche of in de auto zingt is genoeg. Het belangrijkst is dat je het leuk vind en de rest leer je bij ons koor. Als je al wel zangervaring hebt dan is dit mooi meegenomen!

Geen stemtest

Vrouwen tussen de 20-55 jaar

Naast gezellig zingen ook beter leren zingen

Breed repertoire

In een ontspannen sfeer leer je nieuwe liedjes, hoger/harder zingen en krijg je regelmatig kippenvel van hoe mooi het samen klinkt. Als je zingt bij ons popkoor krijg je als extraatje veel zangtechniek bij. Iedereen leert elke week weer beter zingen, hoger, harder of om geen last van je stem te krijgen.

Wij zijn de enige 2 popkoren in Heerenveen met vrouwen tussen de 20 en 55 jaar. Het is een gezellige mix met altijd wel een paar mensen van je eigen leeftijd.

Na een warming – up van de stem zingen we veel verschillende liedjes en stijlen: pop, rock, soul, Nederlands er komt van alles voorbij.

Er zijn altijd een aantal optredens per jaar waar we naartoe werken. We hebben al verschillende mooie optredens gedaan:

  • Jaarlijks zingen we op de kerstmarkt
  • Het Posthuis theater
  • Kerstconcert Vocalliezz
  • Kerstconcert samen met Advendo
  • Backing vocals van het nummer No cure van de band Skaevver

Maak ook kennis met