Skip to main content

Groepsles voor
volwassenen

Samen zingen en het beste uit je stem halen. Tijdens de groepsles zang staat het leren zingen met verschillende zangtechnieken centraal.

Gratis Proefles

Samen werken we aan:

  • Hoger of lager leren zingen
  • Zingen zonder hees te worden
  • Meer controle over je stem
  • Aan de slag met de ademhaling
  • Zuiverder leren zingen

Naast het samen zingen is er ook ruimte voor individuele feedback en voor de vragen die je hebt. We zingen veel verschillende liedjes waardoor je op een andere manier je stem leert gebruiken.

Je kunt 1x per week een groepsles zang volgen op donderdag of op vrijdag. De les is in dezelfde week op alle tijdstippen dezelfde les zodat het per week niet uitmaakt op welke dag je een les wilt volgen. Heel handig als je bijvoorbeeld flexibel werkt of niet vast wilt zitten aan 1 dag of tijdstip.

Samen zingen en het beste uit je stem halen. Tijdens de groepsles zang staat het leren zingen met verschillende zangtechnieken centraal!

LiesbethVocalliezz

Enthousiast? Vraag een gratis proefles aan!

Tijdens een proefles ontdek je…

  • hoe een zangles verloopt
  • dat je meer kunt met je stem dan je dacht
  • de mogelijkheden van jouw stem
  • dat zingen superleuk is en je er energie van krijgt!

Groepslessen
Deze zanglessen zijn voor iedereen die zingen leuk vindt! Weet je nog niet zeker of je wel kunt zingen? Kom langs en we komen er samen achter. Zing je alleen in de badkamer of in de auto of zit je al in een koor en wilt graag weten wat je nog meer uit je stem kunt halen? Van harte welkom!

Gratis Proefles

Veelgestelde vragen

1

Lesduur

Je krijgt 45 minuten les zodat er voldoende ruimte is om te groeien, je vragen kunt stellen en we de tijd hebben voor je lied. In de lessen wordt er gebruik gemaakt van Lax vox.
2

Lesdagen

De zanglessen zijn op donderdag vqn 19:45-20:45 en vrijdag van 10:00-11:00 Je kunt de zanglessen inplannen via de online agenda of mijn vocalliezz.
3

Tarieven

De zanglessen zijn uitsluitend voor volwassenen. Het tarief is: €42,- per maand.

Hoi, ik ben Liesbeth

Op de basisschool begon ik al met muzieklessen: amv en dwarsfluitles. Ik heb docent muziek gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle en heb mij daarna gespecialiseerd in zang. Ik ben al bijna 20 jaar koordirigent en  help al 13 jaar mensen hun zangstem te ontdekken en om beter te zingen. Al meer dan 500 mensen gingen je voor.

Ik ben begonnen met zingen tijdens de afwas samen met mijn broer en zussen. Mijn zus leerde mij akkoorden spelen en zo heb ik uren zingend achter de piano doorgebracht. Vanaf mijn 16e volgde ik zangles omdat ik er graag meer mee wilde doen en merkte dat ik niet zo makkelijk hoog kon zingen en soms hees of last van mijn keel kreeg. Ik had geen idee hoe ik dat moest veranderen. Ik begrijp je heel goed als je daar last van hebt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan (leren) zingen of het mooi is, is vooral smaak.

Jij geeft mij vertrouwen

Ik vond het doodeng om te beginnen met de zangles. Maar ik wilde heel graag de zangtechniek leren omdat ik onzeker was over mijn stem en in het koor waar ik toen zat hoorde dat men veel verder was dan ik.
Ik dacht als ik het nu niet doe dan wordt het nooit wat. Nu durf ik te zingen en zing ik vrijer. Het maakt mij zelfs niet uit als ik een fout maak. Het belangrijkste is vertrouwen.

Geesje

Ik dacht dat ga ik nooit halen, maar het lukt! 

Door de zanglessen ben ik luider gaan zingen omdat ik het vertrouwen heb dat ik op de goede toonhoogte zing. Ik durf nu thuis te zingen terwijl er iemand thuis is. Voor de zanglessen deed ik dit niet of heel zachtjes.
Door verschillende liedjes te zingen heb ik veel zangtechniek geleerd wat ik gelijk kan toepassen. Ik had niet kunnen dromen dat het liedje wat ik nu tijdens de zangles zing zou kunnen zingen. Ik dacht dat ga ik nooit halen qua toonhoogte, maar het lukt!

Benjamin

Zingen geeft mij energie en vreugde

Ik zing thuis heel graag maar ik kreeg van omgeving, familie en collega’s, altijd te horen dat ik niet kon zingen. Ik was in de zomervakantie naar pop concert tijdens concert ben ik aan het meezingen. Vanuit de buik zingen anders heb ik de volgende dag last van mijn stem. Nu dus niet.
1e concert sinds dat ik op vakantie ben denk ik aan instructies van liesbeth. Af en toe denk ik pech ik doe het gewoon want ik ben hier om te leren. Ik doe het voor mijn plezier. 

Lucia

Meld je nu aan voor een GRATIS Proefles!

Ontdek zangles op jouw eigen manier! Of je nu ervaren bent of niet, we verwelkomen iedereen. Laat ons weten welke proefles je wilt proberen door je gegevens achter te laten, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!