Skip to main content

Over Zangschool Vocalliezz

Hou je van zingen maar heb je nooit de moed gehad om er iets mee te doen? Wil je je zangtalent ontwikkelen, grenzen verleggen of gewoon lekker zingen? Dat kan bij Vocalliezz! Iedereen kan zingen en heeft een uniek stemgeluid. Wij helpen je je stem ontwikkelen en willen je inspiratie geven. Haal meer uit je stem en heb meer zelfvertrouwen op het podium! Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvende proefles.

Vocalliezz zangschool

Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centaal.

Ontmoet onze docenten

Iedereen kan zingen

Er worden regelmatig concerten en zangavonden georganiseerd om de zangers een echt podium te bieden. Iedereen kan aan vrienden, familie en kennissen laten zien wat ze hebben geleerd!

Durf jij de uitdaging aan om te zingen? Neem contact op voor een gratis proefles. Inschrijven kan gedurende het hele seizoen.

Gratis proefles

Over zangdocent Liesbeth

Liesbeth Ruizendaal

Zangeres, zangdocent en oprichtster Vocalliezz

Bachelor of Music Education, Conservatorium Zwolle afgestudeerd in 2007

Van jongs af aan was ik altijd al met muziek bezig, zowel met zang als met dwarsfluit en piano. Tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in zang lichte muziek en methodiek bij zangdocente Lucette van den Berg. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder EVTS, Complete Vocal Technique en Lax Vox.

“Ik geloof in positief lesgeven, waarbij ik mijn leerlingen in hun kracht laat staan. Ik stel altijd de vraag: wat vind jij leuk en wat wil je leren? Op een vriendelijke manier daag ik je uit om iets nieuws te proberen. Iedereen kan zingen, ook jij!”

Ik haal mijn inspiratie uit verschillende zangtechnieken en methodes om het beste uit jouw stem te halen!