Skip to main content

Lax Vox Cursus

Lax Vox is een fantastische methode om je zang- en spreekstem te verbeteren, zorgt voor een sneller herstel bij heesheid en keelpijn en vergroot je bereik zodat je zonder belemmeringen en met meer plezier kunt zingen.
 • Ben jij hees na het zingen? 
 • Voel je spanning in je keel tijdens het zingen?
 • Doet je keel pijn na het zingen?
 • Wil je je stem makkelijk, effectief opwarmen?
Nu Aanmelden

Waarom Lax Vox?

Lax Vox is een gemakkelijke methode die je helpt om je stem te ontspannen of op te warmen en om je stem gezond te houden.

 • Makkelijker zingen en spreken zonder forceren
 • Warmere en meer ontspannen stem
 • Stemklachten door overbelasting verbeteren
 • Op de juiste manier je stem trainen

Online Cursus

Je hebt geen zangervaring nodig om met de Lax Vox cursus te beginnen. In deze online cursus ontdek jij door duidelijke video’s en oefeningen: 

 • Hoe Lax Vox werkt
 • Hoe je je stem opwarmt
 • Hoe je je stem herstelt
 • Hoe je je bereik vergroot 

Meld je nu aan met 50% Korting!

Om de lancering van onze nieuwste cursus te vieren, krijg je nu een speciale korting.

Tot 31 Maart bieden we de cursus aan voor slechts €42,50, inclusief een Lax Vox slang ter waarde van €9,50.

Nu Aanmelden

Bonus Actie

Meld je aan vóór 31 Maart en maak kans op een Persoonlijke Feedbacksessie van 20 minuten!

Dit is een unieke gelegenheid om persoonlijke feedback te ontvangen en je zangvaardigheden verder te verbeteren.

Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan voor onze cursus om kans te maken op deze waardevolle sessie!

Hoi, ik ben Liesbeth

Op de basisschool begon ik al met muzieklessen: amv en dwarsfluitles. Ik heb docent muziek gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle en heb mij daarna gespecialiseerd in zang. Ik ben al bijna 20 jaar koordirigent en  help al 13 jaar mensen hun zangstem te ontdekken en om beter te zingen. Al meer dan 500 mensen gingen je voor.

Ik ben begonnen met zingen tijdens de afwas samen met mijn broer en zussen. Mijn zus leerde mij akkoorden spelen en zo heb ik uren zingend achter de piano doorgebracht. Vanaf mijn 16e volgde ik zangles omdat ik er graag meer mee wilde doen en merkte dat ik niet zo makkelijk hoog kon zingen en soms hees of last van mijn keel kreeg. Ik had geen idee hoe ik dat moest veranderen. Ik begrijp je heel goed als je daar last van hebt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan (leren) zingen of het mooi is, is vooral smaak.

Jij geeft mij vertrouwen

Ik vond het doodeng om te beginnen met de zangles. Maar ik wilde heel graag de zangtechniek leren omdat ik onzeker was over mijn stem en in het koor waar ik toen zat hoorde dat men veel verder was dan ik.
Ik dacht als ik het nu niet doe dan wordt het nooit wat. Nu durf ik te zingen en zing ik vrijer. Het maakt mij zelfs niet uit als ik een fout maak. Het belangrijkste is vertrouwen.

Geesje

Ik dacht dat ga ik nooit halen, maar het lukt! 

Door de zanglessen ben ik luider gaan zingen omdat ik het vertrouwen heb dat ik op de goede toonhoogte zing. Ik durf nu thuis te zingen terwijl er iemand thuis is. Voor de zanglessen deed ik dit niet of heel zachtjes.
Door verschillende liedjes te zingen heb ik veel zangtechniek geleerd wat ik gelijk kan toepassen. Ik had niet kunnen dromen dat het liedje wat ik nu tijdens de zangles zing zou kunnen zingen. Ik dacht dat ga ik nooit halen qua toonhoogte, maar het lukt!

Benjamin

Zingen geeft mij energie en vreugde

Ik zing thuis heel graag maar ik kreeg van omgeving, familie en collega’s, altijd te horen dat ik niet kon zingen. Ik was in de zomervakantie naar pop concert tijdens concert ben ik aan het meezingen. Vanuit de buik zingen anders heb ik de volgende dag last van mijn stem. Nu dus niet.
1e concert sinds dat ik op vakantie ben denk ik aan instructies van liesbeth. Af en toe denk ik pech ik doe het gewoon want ik ben hier om te leren. Ik doe het voor mijn plezier.

Lucia

Meld je nu aan voor een GRATIS Proefles!

Ontdek zangles op jouw eigen manier! Of je nu ervaren bent of niet, we verwelkomen iedereen. Laat ons weten welke proefles je wilt proberen door je gegevens achter te laten, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!