Skip to main content

Zing mee
in een Popkoor

Je hebt een passie voor zingen en zingt graag, maar vaak houd je dit voor jezelf, alleen onder de douche of in de auto. Toch zijn er maar liefst 1,7 miljoen koorzangers in Nederland, die met veel plezier samen zingen. Ben jij de volgende die meedoet?

Gratis Proefles

Verbeter je zangtechniek

In een ontspannen sfeer leer je nieuwe liedjes, hoger/harder zingen en krijg je regelmatig kippenvel van hoe mooi het samen klinkt.

Als je zingt bij ons popkoor krijg je als extraatje veel zangtechniek bij. Iedereen leert elke week weer beter zingen, hoger, harder of om geen last van je stem te krijgen.

Leer verschillende genres zingen

Wij zijn de enige 2 popkoren in Heerenveen met vrouwen tussen de 20 en 55 jaar. Het is een gezellige mix met altijd wel een paar mensen van je eigen leeftijd.

Na een warming – up van de stem zingen we veel verschillende liedjes en stijlen: pop, rock, soul, Nederlands. Er komt van alles voorbij.

Doe mee met onze optredens

We hebben al verschillende mooie optredens gedaan en er zijn een aantal optredens per jaar waar we naartoe werken:

  • Lemmer Dickens Festijn
  • Het Posthuis theater
  • Kerstconcert Vocalliezz
  • Kerstconcert met Advendo
  • Backing vocals van het nummer No cure van de band Skaevver

Heb ik ervaring nodig?

Om bij onze popkoren te zingen heb je GEEN zangervaring nodig. Dat je alleen onder de douche of in de auto zingt is genoeg. Het belangrijkst is dat je het leuk vindt en de rest leer je bij ons koor. Als je al wel zangervaring hebt dan is dit mooi meegenomen!

  • Geen stemtest
  • Vrouwen tussen de 20-55 jaar
  • Naast gezellig zingen ook beter leren zingen
  • Breed repertoire

We repeteren op woensdagochtend van 10:00-11:45 en op woensdagavond van 19:45-21:30 bij de Kempenaer aan de dr. Wumkeslaan 4 te Heerenveen.

Zin om een keer mee te doen? Vraag een gratis proefles aan!
Gratis Proefles

Ook voor het Popkoor is ervaring niet nodig. Pianoles begin je toch ook zonder enige ervaring?!

LiesbethVocalliezz

Hoi, ik ben Liesbeth

Op de basisschool begon ik al met muzieklessen: amv en dwarsfluitles. Ik heb docent muziek gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle en heb mij daarna gespecialiseerd in zang. Ik ben al bijna 20 jaar koordirigent en  help al 13 jaar mensen hun zangstem te ontdekken en om beter te zingen. Al meer dan 500 mensen gingen je voor.

Ik ben begonnen met zingen tijdens de afwas samen met mijn broer en zussen. Mijn zus leerde mij akkoorden spelen en zo heb ik uren zingend achter de piano doorgebracht. Vanaf mijn 16e volgde ik zangles omdat ik er graag meer mee wilde doen en merkte dat ik niet zo makkelijk hoog kon zingen en soms hees of last van mijn keel kreeg. Ik had geen idee hoe ik dat moest veranderen. Ik begrijp je heel goed als je daar last van hebt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan (leren) zingen of het mooi is, is vooral smaak.

Jij geeft mij vertrouwen

Ik vond het doodeng om te beginnen met de zangles. Maar ik wilde heel graag de zangtechniek leren omdat ik onzeker was over mijn stem en in het koor waar ik toen zat hoorde dat men veel verder was dan ik.
Ik dacht als ik het nu niet doe dan wordt het nooit wat. Nu durf ik te zingen en zing ik vrijer. Het maakt mij zelfs niet uit als ik een fout maak. Het belangrijkste is vertrouwen.

Geesje

Ik dacht dat ga ik nooit halen, maar het lukt! 

Door de zanglessen ben ik luider gaan zingen omdat ik het vertrouwen heb dat ik op de goede toonhoogte zing. Ik durf nu thuis te zingen terwijl er iemand thuis is. Voor de zanglessen deed ik dit niet of heel zachtjes.
Door verschillende liedjes te zingen heb ik veel zangtechniek geleerd wat ik gelijk kan toepassen. Ik had niet kunnen dromen dat het liedje wat ik nu tijdens de zangles zing zou kunnen zingen. Ik dacht dat ga ik nooit halen qua toonhoogte, maar het lukt!

Benjamin

Zingen geeft mij energie en vreugde

Ik zing thuis heel graag maar ik kreeg van omgeving, familie en collega’s, altijd te horen dat ik niet kon zingen. Ik was in de zomervakantie naar pop concert tijdens concert ben ik aan het meezingen. Vanuit de buik zingen anders heb ik de volgende dag last van mijn stem. Nu dus niet.
1e concert sinds dat ik op vakantie ben denk ik aan instructies van liesbeth. Af en toe denk ik pech ik doe het gewoon want ik ben hier om te leren. Ik doe het voor mijn plezier.

Lucia

Meld je nu aan voor een GRATIS Proefles!

Ontdek zangles op jouw eigen manier! Of je nu ervaren bent of niet, we verwelkomen iedereen. Laat ons weten welke proefles je wilt proberen door je gegevens achter te laten, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!