Skip to main content

Zangles voor
volwassenen

Ontdek je eigen geluid en durf jezelf op je eigen manier te laten horen en zien.
Belangrijkste hierbij is dat je plezier hebt in het zingen.

Gratis Proefles

Vol zelfvertrouwen je lievelingsliedje zingen

Stel je voor dat:

 • Zingen zonder last van je keel te krijgen of hees te worden
 • Veel harder kunnen zingen dan je denkt
 • Je sound verbeteren met een juiste ademhaling
 • Jezelf presenteren en met meer lef zingen
 • Ademsteun gebruiken en het belang hiervan leren begrijpen
 • Met een juiste kaakstand een heel andere klank krijgen
 • Een liedje overbrengen en mensen kippenvel bezorgen

Maar nu nog te onzeker…

want je hebt nu nog last van:

 • niet durven zingen waar anderen bij zijn
 • hoge en lage noten in je lievelingsliedje niet halen
 • heesheid na een band repetitie
 • het denken dat je niet kan zingen maar het wel heel graag willen leren

Ik stem mijn lessen af op jouw individuele behoeften en kijk naar wat jij nodig hebt om vrij en met zelfvertrouwen te durven zingen van de liedjes waar jij blij van wordt!

LiesbethVocalliezz

Enthousiast? Vraag een gratis proefles aan!

Tijdens een proefles ontdek je…

 • hoe een zangles verloopt
 • dat je meer kunt met je stem dan je dacht
 • de mogelijkheden van jouw stem
 • dat zingen superleuk is en je er energie van krijgt!

Privélessen
Tijdens deze proefles gaan we aan de slag met een liedje dat jij heel graag zingt of wil leren zingen. We beginnen met een aantal oefeningen en gaan daarna aan de slag met een liedje. Met hulp van verschillende zangtechnieken help ik je het liedje te zingen zoals jij dat wilt. Je krijgt gelijk tips die je verder helpen.

Ik vertel je eerlijk wat je sterke punten zijn en waar ik graag met je aan zou willen werken. We kijken samen naar wat je wilt leren en hoe je dat kunt bereiken.

Duolessen
Zing je liever met een vriend of vriendin? In onze duolessen ontwikkel je niet alleen je stem, maar groei je ook samen als zangers. Met gedeelde motivatie en plezier beleef je persoonlijke aandacht in de lessen, ontdek je unieke klanken en verrijk je de muzikale reis met een speciale dynamiek. Ontdek de kracht van gedeelde harmonieën en beleef samen de magie van muziek!

Gratis Proefles

Veelgestelde vragen

1

Lessoort

Kies voor losse lessen, 5 strippen of een 10 strippenkaart. Je kunt zelf de frequentie bepalen van de zanglessen.
2

Lesduur

Je krijgt 45 minuten les zodat er voldoende ruimte is om te groeien, je vragen kunt stellen en we de tijd hebben voor je lied. In de lessen wordt er gebruik gemaakt van Lax vox.
3

Lesdagen

De zanglessen zijn op afspraak via de online agenda.
4

Tarieven

Privéles

 • 1 losse les van 45 minuten is € 65,-
 • 5 lessenkaart € 260,- (termijnen mogelijk)
 • 10 lessenkaart € 495,- (termijnen mogelijk)

Duoles

  • 1 losse les van 45 minuten is € 38,-
  • 5 lessenkaart € 158,- (termijnen mogelijk)
  • 10 lessenkaart € 295,- (termijnen mogelijk)

 

Deze leskaarten  zijn  10 maanden geldig en je kunt zelf aangeven hoe vaak je les wilt. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of zelfs maandelijks. 

5

Online leeromgeving

Voor wie dat leuk vindt is er een online leeromgeving. Zo kan je wanneer jij wilt thuis aan de slag met oefeningen en uitleg.

Hoi, ik ben Liesbeth

Op de basisschool begon ik al met muzieklessen: amv en dwarsfluitles. Ik heb docent muziek gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle en heb mij daarna gespecialiseerd in zang. Ik ben al bijna 20 jaar koordirigent en  help al 13 jaar mensen hun zangstem te ontdekken en om beter te zingen. Al meer dan 500 mensen gingen je voor.

Ik ben begonnen met zingen tijdens de afwas samen met mijn broer en zussen. Mijn zus leerde mij akkoorden spelen en zo heb ik uren zingend achter de piano doorgebracht. Vanaf mijn 16e volgde ik zangles omdat ik er graag meer mee wilde doen en merkte dat ik niet zo makkelijk hoog kon zingen en soms hees of last van mijn keel kreeg. Ik had geen idee hoe ik dat moest veranderen. Ik begrijp je heel goed als je daar last van hebt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan (leren) zingen of het mooi is, is vooral smaak.

Jij geeft mij vertrouwen

Ik vond het doodeng om te beginnen met de zangles. Maar ik wilde heel graag de zangtechniek leren omdat ik onzeker was over mijn stem en in het koor waar ik toen zat hoorde dat men veel verder was dan ik.
Ik dacht als ik het nu niet doe dan wordt het nooit wat. Nu durf ik te zingen en zing ik vrijer. Het maakt mij zelfs niet uit als ik een fout maak. Het belangrijkste is vertrouwen.

Geesje

Ik dacht dat ga ik nooit halen, maar het lukt! 

Door de zanglessen ben ik luider gaan zingen omdat ik het vertrouwen heb dat ik op de goede toonhoogte zing. Ik durf nu thuis te zingen terwijl er iemand thuis is. Voor de zanglessen deed ik dit niet of heel zachtjes.
Door verschillende liedjes te zingen heb ik veel zangtechniek geleerd wat ik gelijk kan toepassen. Ik had niet kunnen dromen dat het liedje wat ik nu tijdens de zangles zing zou kunnen zingen. Ik dacht dat ga ik nooit halen qua toonhoogte, maar het lukt!

Benjamin

Zingen geeft mij energie en vreugde

Ik zing thuis heel graag maar ik kreeg van omgeving, familie en collega’s, altijd te horen dat ik niet kon zingen. Ik was in de zomervakantie naar pop concert tijdens concert ben ik aan het meezingen. Vanuit de buik zingen anders heb ik de volgende dag last van mijn stem. Nu dus niet.
1e concert sinds dat ik op vakantie ben denk ik aan instructies van liesbeth. Af en toe denk ik pech ik doe het gewoon want ik ben hier om te leren. Ik doe het voor mijn plezier. 

Lucia

Meld je nu aan voor een GRATIS Proefles!

Ontdek zangles op jouw eigen manier! Of je nu ervaren bent of niet, we verwelkomen iedereen. Laat ons weten welke proefles je wilt proberen door je gegevens achter te laten, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!