Skip to main content

Zangles voor volwassenen

Alleen, samen of in een popkoor

Iedereen kan (leren) zingen met zelfvertrouwen. Van lekker zingen word je gewoon heel blij. Of je nu al jaren fanatiek zingt of alleen als in de badkamer onder de douche staat.

Ben jij klaar om voluit te gaan zingen?

Zangles

Wil je leren zingen of nog beter leren zingen? Lees meer over onze verschillende zanglessen. We werken veel met speciale technieken, zodat je stemproblemen kunt voorkomen en het langer kunt volhouden.

Popkoor

Er zijn twee koren waar we wekelijks mee repeteren. We werken aan technieken en zingen in samenhang. Er is voor iedereen aandacht en vooral veel plezier. Wil je het ook een keer proberen? Meld je aan. Ervaring is niet nodig.

Workshops

Een bedrijfsuitje, een docententeam wat beter wil leren zingen of gewoon een leuk uitje? Wij verzorgen workshops op maat. Lees hier meer over en vraag vrijblijvend meer informatie over een passende workshop.

Zangles

Wil je leren zingen of nog beter leren zingen? Lees meer over onze verschillende zanglessen. We werken veel met speciale technieken, zodat je stemproblemen kunt voorkomen en het langer kunt volhouden.

Popkoor

Er zijn twee koren waar we wekelijks mee repeteren. We werken aan technieken en zingen in samenhang. Er is voor iedereen aandacht en vooral veel plezier. Wil je het ook een keer proberen? Meld je aan. Ervaring is niet nodig.

Workshops

Een bedrijfsuitje, een docententeam wat beter wil leren zingen of gewoon een leuk uitje? Wij verzorgen workshops op maat. Lees hier meer over en vraag vrijblijvend meer informatie over een passende workshop.

Ervaring is niet nodig.
Pianoles begin je toch ook zonder enige ervaring?

Vol zelfvertrouwen je lievelingsliedje zingen

Stel je voor dat…

 • Elke keer wanneer je zingt, je blij wordt van wat je hoort
 • Dat je erachter komt dat je eigenlijk best wel goed kunt zingen
 • Zelfs die hoge noten in ‘I will always love you’ van Whitney Houston met gemak haalt
 • Dat je zingt zonder spanning op je keel en niet meer hees wordt
 • Dat je met zelfvertrouwen zingt zelf voor je familie die al jaren zegt dat je aardig kan zingen maar jij nooit durfde
 • Dat de zanglessen dat welverdiende me-time moment wordt waar je zo naar verlangd
 • Dat je niet meer zenuwachtig bent als je voor anderen gaat zingen

Maar nu nog te onzeker…

Maar je hebt nu nog last van…

 • niet durven zingen waar anderen bij zijn
 • die hoge en lage noten in je lievelingsliedje niet halen
 • balen van die heesheid na een bandrepetitie
 • denken dat je niet kan zingen maar het wel heel graag wilt leren

Zangcoaching op maat

Ik pas mijn lessen aan, aan de persoon die voor mij staat en kijk naar wat jij nodig hebt om vrij en met zelfvertrouwen te durven zingen van de liedjes waar jij blij van wordt!

Enthousiast? Plan dan een gratis proefles in.

Zo werkt dat:

 • Tijdens deze proefles gaan we aan de slag met een liedje dat jij heel graag zingt of wil leren zingen.
 • We beginnen met een aantal oefeningen en gaan daarna aan de slag met een liedje.
 • Met hulp van verschillende zangtechnieken help ik je het liedje te zingen zoals jij dat wilt. Je krijgt gelijk tips die je verder helpen.
 • Ik vertel je eerlijk wat je sterke punten zijn en waar ik graag met je aan zou willen werken.
 • We kijken samen naar wat je wilt leren en hoe je dat kunt bereiken.

NA deze proefles:

Weet je…

 • hoe een zangles in zijn werk gaat
 • dat je niet al hoeft te kunnen zingen om zangles te nemen (is bij pianoles ook niet zo)
 • dat je meer kan met je stem dan je dacht
 • wat de mogelijkheden zijn van jouw stem
 • En je ontdekt dat zingen superleuk is en je er energie van krijgt

Starten met zanglessen

Ga je verder met de zanglessen, dan…

 • kies je het soort les dat bij je past: koor, groepslessen, privélessen (losse lessen, 5 strippen of 10 strippenkaart) Lees hier meer informatie over de soorten lessen.
 • kan je de zanglessen inplannen via de online agenda of mijn vocalliezz app
 • krijg je 3 kwartier les zodat er voldoende ruimte is om te groeien, voor je vragen en we de tijd hebben voor je lied.
 • kun je ook thuis aan de slag in de online leeromgeving. Zo kun je wanneer jij wilt thuis aan de slag met oefeningen en uitleg.
 • wordt er in de lessen gebruik gemaakt van Lax vox
 • kun je zelf de frequentie bepalen van de zanglessen

De zanglessen zijn op woensdag-, donderdagmiddag en vrijdag tot 14:00.

Meer plezier en vertrouwen

Dat je met plezier en vertrouwen je favoriete liedjes kan zingen.

Meer controle over je stem

Je weet hoe je stem werkt en daardoor heb je meer adem, groter bereik en zing je met meer power.

Voluit zingen

Je durft voluit te zingen en kan je stem laten horen zoals jij dat wilt. Je kan met meer volume zingen dan je dacht.

Niet meer hees of keelpijn

Door de zangtechnieken leer je hoe je geen last meer van je keel hebt na het zingen en hoe je heesheid voorkomt en wat je moet doen als je hees wordt.

Reviews

In vond het doodeng om te beginnen met de zangles. Maar ik wilde heel graag de zangtechniek leren omdat ik onzeker was over mijn stem en in het koor waar ik toen zat hoorde dat men veel verder was dan ik. Ik dacht als ik het nu niet doe dan wordt het nooit wat. Nu durf ik te zingen en zing ik vrijer. Het maakt mij zelfs niet uit als ik een fout maak. Het belangrijkste is vertrouwen.

Jij geeft mij vertrouwen!

Als je mij had gehoord in januari...😉 Met de lessen van Liesbeth groei ik iedere week én het wordt elke week beter! Liesbeth weet echt nieuwe klanken uit je te “toveren”! Geweldig! Met veel afwisselende en soms grappige oefeningen leer ik van allerlei technieken en leer ik steeds beter en zelfs hoger zingen! Op naar ziggo-dome🤣 😉!

Kinley Van Eck - Hillen

Ik vind zingen heel leuk en ik was op zoek naar iets voor mijzelf, maar ik dacht dat ik het niet kon. Als ik mee zong dan ging het ook niet zo goed. In het begin had ik last van de keel als ik een liedje zong maar nu niet meer. Bijvoorbeeld bij het voetbal: bij het Frysk volsklied begon mijn stem aan het eidne te trillen en ik kon de toonhoogte niet halen. Na de zanglessen zing ik het volkslied zo mee en haalde ik de toonhoogte. Het geeft mij extra stukje levensvreugde na een zware periode. Het geeft mij energie en ik wordt er blij van. Ik kijk er naar uit!

Lucia

Ik zing thuis heel graag maar ik kreeg van mijn omgeving, familie en collega’s, altijd te horen dat ik niet kon zingen. Ik was in de zomervakantie naar een popconcert en tijdens het concert ben ik aan het meezingen. Wel vanuit de buik anders heb ik de volgende dag last van mijn stem. Nu dus niet. Dit was het eerste concert sinds dat ik op vakantie ben en denk ik aan de instructies van Liesbeth. Af en toe denk ik ‘pech ik doe het gewoon’, want ik ben hier om te leren. Ik doe het voor mijn plezier.

Hoi, ik ben Liesbeth

Op de basisschool begon ik al met muzieklessen: amv en dwarsfluitles. Ik heb docent muziek gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle en heb mij daarna gespecialiseerd in zang. Ik ben al bijna 20 jaar koordirigent en  help al 12 jaar mensen hun zangstem te ontdekken en om beter te zingen. Al 480 mensen gingen je voor.

Vroeger ben ik zelf begonnen met zingen tijdens de afwas samen met mijn broer en zussen. Mijn zus leerde mij akkoorden spelen en zo heb ik uren zingend achter de piano doorgebracht. Vanaf mijn 16e volgde ik zangles omdat ik er graag meer mee wilde doen en merkte dat ik niet zo makkelijk hoog kon zingen en soms hees of last van mijn keel kreeg. Ik had geen idee hoe ik dat moest veranderen. Ik begrijp je heel goed als je daar last van hebt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan (leren) zingen of het mooi is, is vooral smaak.

Veel gestelde vragen

Kan iedereen leren zingen?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren zingen. Veel mensen denken dat ze toondoof zijn of dat ze het niet kunnen. Maar je kon ook niet gelijk fietsen of zwemmen. Dat heb je ook geleerd.

Wanneer zijn de zanglessen?

De individuele zanglessen zijn op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag tot 14:00 uur.

Hoeveel tijd kosten de lessen?

Anders dan bij andere zangscholen zijn de lessen 45 minuten in plaats van 30 minuten. Het is ook handig als je van te voren al weet wat voor liedje je wilt gaan zingen en dat je het liedje kent. Zo haal je het meeste uit de zangles.

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor individuele lessen zijn:

 • 1 losse les van 3 kwartier is € 65,-
 • 5 lessenkaart €260,- (Dit kan in termijnen betaald worden)
 • 10 lessenkaart € 495,-. ( Dit kan in termijnen betaald worden)

Deze lessenkaarten zijn 10 maanden geldig en je kunt zelf aangeven hoe vaak je les wilt. Dit kan zijn elke week, 1x per 14 dagen, 1x per 3 weken of zelfs 1x per maand.