Skip to main content

Workshop Vocalliezz

Zing je graag en wil je (beter) leren zingen?

Zing jij in een koor en heb je moeite met je ademhaling, heb je last van je stem na de koorrepetitie, wil je graag hoger kunnen zingen? Dan is deze workshop ook écht wat voor jouw!

 • Zing jij het liefst de hele dag?
 • Wil je het beste uit je stem halen?
 • Heb je last van heesheid na het zingen?
 • Heb je last van je keel na het zingen?
 • Wil je hoger leren zingen?

Dan is deze workshop écht iets voor jouw!

 • Jouw specifieke vragen en klachten in het zingen opgelost
 • Waardoor je meer plezier krijgt in het zingen
 • En je nog beter leert zingen
 • Maak ook kennis met de Lax Vox en leer de juiste technieken
 • Inclusief lunch, muziek en Lax Vox
Meer lezen

Meld je aan voor de workshop

  We respecteren je privacy.

  250
  Leerlingen

  Opgeleid

  Bij Vocalliezz zingen we met plezier. Maar we zijn ook scherp op zangtechniek. Dat bevordert het plezier ten slotte ook.

  Ontdek dat jij (nog beter) kunt zingen.
  Veel mensen denken dat ze niet (goed) kunnen zingen maar in de praktijk valt dat vaak mee. Tijdens de workshop leer je met de juiste technieken in één dag beter zingen.

  Aan de slag met de Lax Vox

  Tijdens de Workshop gaan we ook aan de slag met de Lax Vox. En dat is niet gewoon wat bubbels blazen in een flesje water. Met de juiste techniek kun jij je stem goed trainen. Je zult merken dat je minder klachten hebt en met meer gemak kunt zingen.

  Vele zangers zijn je voorgegaan en zijn erg enthousiast over de methode. Tijdens de workshop leer je precies wat je wel en niet moet doen en krijg je ook een Lax Vox mee naar huis.

  Met de Lax Vox:

  • haal je meer uit je stem
  • geef je meer klank aan je stem
  • zing je met meer gemak
  • herstelt je stem sneller van heesheid

  Als je mij had gehoord in januari...;) Met de lessen van Liesbeth groei ik iedere week én het wordt elke week beter! Liesbeth weet echt nieuwe klanken uit je te “toveren”! Geweldig! Met veel afwisselende en soms grappige oefeningen leer ik van allerlei technieken en leer ik steeds beter en zelfs hoger zingen! Op naar ziggo-dome!

  Kinley Van Eck - HillenLeerling bij Zangschool Vocalliezz

  Workshop 'Leer (beter) zingen in één dag'

  Met de juiste technieken kun jij ook (beter) leren zingen in één dag. De belangrijkste basistechnieken van zingen komen in de workshop voorbij, hoe wordt je hees, maar nog belangrijker hoe voorkom je dit, hoe kun je hoger zingen en hoe maak je meer volume, komen ook aan bod.

  Iedereen ontwikkelt een eigen manier om lang(er) te kunnen zingen, maar het lukt vaak niet om zonder problemen veel te zingen. Wat belemmert nu jouw zangplezier? Die belemmeringen pakken we aan tijdens de workshop. Zing voortaan met plezier en lef. 

  Zangdocente Liesbeth Ruizendaal is er van overtuigd dat iedereen (beter) kan leren zingen. Maar ook dat het leuker wordt als je weet wat je moet doen. Plezier staat voorop, in een ontspannen sfeer ervaar je de juiste technieken om met meer gemak te kunnen zingen.

  Tijdens het middagprogramma is er ruimte voor een aantal deelnemers die het aandurven om feedback te krijgen op hun zang en hoe ze voor publiek zingen. Je zingt dan alleen een zelfgekozen lied voor de andere cursisten. Durf jij die uitdaging aan te gaan?

  Voor wie
  Deze workshop is zowel voor beginners als voor gevorderden die meer uit hun zang(techniek) willen halen. Heb je een specifieke leervraag? Daar is alle ruimte voor.

  Data
  Zaterdag 4 april van 10:00 – 16:30 uur
  Zaterdag 16 mei van 10:00 – 16:30 uur

  Kosten
  De workshop kost €45,- per persoon en is inclusief lunch en muziek.

  Locatie
  De Kempenaer
  Dr. Wumkeslaan 4
  Heerenveen

  Meld je aan voor de workshop

   Iedereen kan zingen!
   Tijdens de workshop leer je in één dag de juiste zangtechniek. We gaan ook aan de slag met de Lax Vox. We zingen veel verschillende liedjes maar voornamelijk pop.
   Van zingen krijg je energie, zelfvertrouwen en het inspireert!
   Tijdens de workshop leer je:
   • Zingen zonder last van je keel te krijgen of hees te worden
   • Dat je veel harder kunt zingen dan je denkt
   • Dat je met de juiste ademhaling geen ademnood meer hebt
   • Wat ademsteun is en waarom dit zo belangrijk is
   • Hoe je met een juiste kaakstand een heel andere klank krijgt
   • Hoe je lax vox kunt gebruiken voor spreken en zingen

   We passen het programma aan op het niveau van de deelnemers en de vragen die jullie zelf hebben. Dus ben je beginnend of gevorderd zanger? Stel je vragen en dan maken we het met elkaar een waardevolle en mooie dag!

   Waarom Vocalliezz

   Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centaal.

   Liesbeth Ruizendaal

   Zangeres, zangdocent en oprichter Zangschool Vocalliezz, Heerenveen

   Bachelor of Music Education, Conservatorium Zwolle afgestudeerd in 2007

   Van jongs af aan was ik altijd al met muziek bezig, zowel met zang als met dwarsfluit en piano. Tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in zang lichte muziek en methodiek bij zangdocente Lucette van den Berg. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder EVTS, Complete Vocal Technique en Lax Vox.

   Ik geloof in positief lesgeven, waarbij ik mijn leerlingen in hun kracht laat staan. Ik stel altijd de vraag: wat vind jij leuk en wat wil je leren? Op een vriendelijke manier daag ik je uit om iets nieuws te proberen. Iedereen kan zingen, ook jij!

   Liesbeth RuizendaalInitiator en docent Zangschool Vocalliezz

   Meld je aan voor de workshop 'Leer (beter) zingen in één dag'