Skip to main content

Zomeraanbieding

Privé zangles

Thuis deze zomer en zin om lekker te zingen? Kies voor de zomeraanbieding van 1, 2 of 4 zanglessen en ga zingend de zomer door!

Zing jij in een koor en heb je door corona al een poos niet kunnen zingen? Of misschien gaat je vakantie niet door en zou je toch graag je zangtechniek nog even bijspijkeren. Of misschien heb je nog nooit zangles gevolgd, ook dan is deze zomerschool écht wat voor jou!

 • Kies voor 1, 2 of 4 zanglessen
 • Op flexibele tijden zelf in te plannen
 • Maandagavond, woensdagavond of donderdagavond
 • Individuele lessen, alle aandacht voor je specifieke vragen

Meld je aan voor de zomerschool

  We respecteren je privacy.

  250
  Leerlingen

  Opgeleid

  Bij Vocalliezz zingen we met plezier. Maar we zijn ook scherp op zangtechniek. Dat bevordert het plezier ten slotte ook.

  Ontdek dat jij (nog beter) kunt zingen.
  Veel mensen denken dat ze niet (goed) kunnen zingen maar in de praktijk valt dat vaak mee. Tijdens de individuele lessen van de zomerschool is er extra aandacht voor wat jij wilt leren zodat je in korte tijd beter leert zingen.

  Individuele zanglessen

  De zomerschool zanglessen zijn naar eigen idee in te vullen. Zo kun je tijdens de zomervakantie werken aan je techniek, specifiek op jouw niveau. Of je wilt gewoon lekker zingen, ook dat kan bij de zomerschool. En nu ook nog eens met een leuke korting, zonder dat je ergens aan vast zit. De zomerschool is ook een leuke instap om het zingen eens te oefenen. Probeer het eens!

  Zomerzangles:

  • privé les
  • jouw specifieke leerdoelen aanpakken
  • werken aan je techniek
  • zonder een lang abonnement
  • of gewoon omdat je lekker zingend de zomer door wilt

  Als je mij had gehoord in januari...;) Met de lessen van Liesbeth groei ik iedere week én het wordt elke week beter! Liesbeth weet echt nieuwe klanken uit je te “toveren”! Geweldig! Met veel afwisselende en soms grappige oefeningen leer ik van allerlei technieken en leer ik steeds beter en zelfs hoger zingen! Op naar ziggo-dome!

  Kinley Van Eck - HillenLeerling bij Zangschool Vocalliezz

  Voor wie

  De individuele zanglessen zijn voor volwassenen vanaf 21 jaar, zowel voor beginners als voor gevorderden, die meer uit hun zang(techniek) willen halen. Heb je een specifieke leervraag? Daar is alle ruimte voor.

  Flexibele lessen planner

  Na je aanmelding ontvang je direct een mail met een link naar de online planningstool. Daar kun je zelf de lessen inplannen. Weet je direct waar je aan toe bent.

  Leuk om je te mogen ontvangen. Ga de uitdaging aan en zing lekker de zomerse dagen door!

  Meld je aan voor de zomerschool

   Locatie

   We zingen in De Kempenaer aan Dr. Wumkeslaan 4 in Heerenveen.

   Van harte welkom!

   Kosten

   De zanglessen zijn met korting te reserveren per 1, 2 of 4 lessen.

   1 les: € 27,50
   2 lessen: € 52,-
   4 lessen: € 95,-

   Alle prijzen zijn inclusief btw.

   Data

   De zomerschool zanglessen worden gegeven in week 31, 32, 33 en 34 op maandagavond, woensdagavond en donderdagavond. Via de online lessenplanner bepaal je zelf wanner het je past.

   Ik geloof in positief lesgeven, waarbij ik mijn leerlingen in hun kracht laat staan. Ik stel altijd de vraag: wat vind jij leuk en wat wil je leren? Op een vriendelijke manier daag ik je uit om iets nieuws te proberen. Iedereen kan zingen, ook jij!

   Liesbeth RuizendaalInitiator en docent Zangschool Vocalliezz

   Waarom Vocalliezz

   Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centaal.

   Liesbeth Ruizendaal

   Zangeres, zangdocent en oprichter Zangschool Vocalliezz, Heerenveen

   Bachelor of Music Education, Conservatorium Zwolle afgestudeerd in 2007

   Van jongs af aan was ik altijd al met muziek bezig, zowel met zang als met dwarsfluit en piano. Tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in zang lichte muziek en methodiek bij zangdocente Lucette van den Berg. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder EVTS, Complete Vocal Technique en Lax Vox.