Skip to main content

Zing je graag en wil je (beter) leren zingen?

Probeer een gratis proefles

Zing jij het liefst de hele dag? Wil je het beste uit jouw stem halen? Krijg jij een kick van zingen?

Dan is zangles écht iets voor jouw!

 • Flexibele lestijden: zingen wanneer het jouw uitkomt
 • Wekelijks les: op een door jouw gekozen moment in Heerenveen
 • Ervaring is niet nodig: probeer het eens!

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles

  We respecteren je privacy.

  Ervaring is niet nodig.
  Wanneer je met pianoles begint, heb je toch ook geen ervaring?!

  Ik geloof in positief lesgeven, waarbij ik mijn leerlingen in hun kracht laat staan. Ik stel altijd de vraag: wat vind jij leuk en wat wil je leren? Op een vriendelijke manier daag ik je uit om iets nieuws te proberen. Iedereen kan zingen, ook jij!

  Liesbeth RuizendaalInitiator en docent Zangschool Vocalliezz, Heerenveen

  Als je mij had gehoord in januari...;) Met de lessen van Liesbeth groei ik iedere week én het wordt elke week beter! Liesbeth weet echt nieuwe klanken uit je te “toveren”! Geweldig! Met veel afwisselende en soms grappige oefeningen leer ik van allerlei technieken en leer ik steeds beter en zelfs hoger zingen! Op naar ziggo-dome!

  Kinley Van Eck - HillenLeerling bij Zangschool Vocalliezz

  Flexibele groepszangles; zingen wanneer het jouw uitkomt.

  Je kunt 1x per week een groepsles zang volgen op het moment dat jij wilt. De groepsles is per week, met op alle tijdstippen dezelfde les, zodat het per week niet uitmaakt op welke dag je een les wilt volgen. Heel handig als je bijvoorbeeld flexibel werkt of niet vast wilt zitten aan 1 dag of tijdstip.

  Flexibele planning
  Via een online reserveringssysteem kan je je intekenen welke les je die week wilt volgen. De zanglessen zijn in Heerenveen op verschillende dagen en tijden. Na je aanmelding ontvang je een link waarmee je zelf je lessen kunt boeken.

  Eenvoudig, simpel en flexibel.

  Voor wie
  Deze zanglessen zijn voor iedereen die zingen leuk vindt om te doen. Weet je nog niet zeker of je wel kunt zingen? Kom langs en we komen er samen achter. Zing je alleen in de badkamer of in de auto of zit je al in een koor en wilt graag weten wat je nog meer uit je stem kunt halen? Van harte welkom!

  Naast gezellig samen zingen wil ik ook graag dat je merkt dat je meer met je stem kunt dan je dacht. Zo leer je om beter te zingen, ademhalingstechnieken voor het zingen en hoe je die hoge noot wel kunt halen. Ben je al snel hees na het zingen of heb je last van je keel? Ook dat leer je te voorkomen tijdens de zanglessen. We zingen verschillende soorten popliedjes in diverse genres.

  Meld je aan voor een gratis proefles.

   Iedereen kan zingen!
   Tijdens de gratis proefles leer je de basis van de zangtechniek. We zingen veel verschillende liedjes maar voornamelijk pop.
   Van zingen krijg je energie, zelfvertrouwen en het inspireert!
   Tijdens zangles leer je:
   • Dat iedereen kan leren zingen, ook zonder ervaring
   • Zingen zonder last van je keel te krijgen of hees te worden
   • Dat je veel harder kunt zingen dan je denkt
   • Hoe je sound gelijk verbetert met een juiste ademhaling
   • Wat ademsteun is en waarom dit zo belangrijk is
   • Hoe je met een juiste kaakstand een heel andere klank krijgt
   • Hoe je een liedje overbrengt en mensen kippenvel bezorgt

   En nog veel meer.

   Kom gezellig langs in Heerenveen en probeer het een keer.

   Waarom Vocalliezz

   Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centaal.

   Liesbeth Wijngaarden – Ruizendaal

   Zangeres, zangdocent en oprichter Zangschool Vocalliezz, Heerenveen

   Bachelor of Music Education, Conservatorium Zwolle afgestudeerd in 2007

   Van jongs af aan was ik altijd al met muziek bezig, zowel met zang als met dwarsfluit en piano. Tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan specialiseren in zang lichte muziek en methodiek bij zangdocente Lucette van den Berg. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder EVTS, Complete Vocal Technique en Lax Vox.
   250
   Leerlingen

   Opgeleid

   Bij Vocalliezz zingen we met plezier. Wil je hogerop? Dan kan dat ook! 

   “Zingen is leuk, maar ik wist dat het zoveel leuker zou zijn, als ik het ook echt zou kunnen. Daarom ben ik gestart met zangles. En het fijne bij Liesbeth is de ongedwongen sfeer. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben of zelfs te kunnen zingen. Ze helpt je om het te leren. Het is tenslotte een proces, net als je bijvoorbeeld een sport voor het eerst leert. Liesbeth veroordeelt het ook nooit wanneer ik vals zing. Ze moedigt me aan en helpt om het beter te doen. Dus zing je graag, maar vaak alleen zodat niemand je hoort? Zet die eerste stap en probeer het gewoon. Je zult merken dat het echt heel leuk is en je leert snel beter zingen!”

   Susan, 17 jaar en zingt al ruim tien jaar bij Liesbeth.Leerling bij Zangschool Vocalliezz

   Meld je aan voor een gratis proefles